Thursday, June 25, 2009

my bestfriend since form 1




last night,ambil kawan..kawan time sekolah kat STJ dulu..Jeen @ norsalinawati salli. Happy sangat dpt jmpa dia. Sy ditemani my cousin seawal2 lagi g lepak 2nd beach, tunggu flight dijangka landed at 12.25am. selepas mknn mee goreng seafood, emmm sedappp..tp udang dia je x fresh. Tapi itu x mematah kan selera tuk makan. Just ketepikan udang2 yg tak berkenaan tu then makan jerrrrr...
sampai airport, terminal 1,kkia kul 11mlm..my cousin tido dlm keta dan sy layan facebook and ym =). AT 12am kami pun masuk kedlm dan tumpang d wash room..hehehe

Arrival.....and there was my lost long friend, jeen..welcome to sabah...drove her to promenade hotel, check in then g lelepak kat coffee house kat bawah..jeen blanje..thanks buddy.
Borak-borak...anya2 khabar..cerita2 lucu time dulu2..dan banyak lg la, at 3pm gitu sy pun tertido, but jeen still lg buat kerjanya..xpela biarla dia hehehe

7am..in d morning, sy balik umah..jeen masi tido, tak mau kejutkan dia coz dia tido lambat last night lagipun meeting nya at 10am..dekat je celcom wawasan plaza....

2 comments:

  1. fuiiiyoo..cem sdapp jak mee goreng tu..=)

    ReplyDelete
  2. aikk ada komen kew..x perasan ar ngeee

    ReplyDelete