Monday, June 22, 2009

breakfast @ airport



hehee..breakfast at airport, kul 7.oo am lg da sampai..5.30am da bangun, tp mcam tak dapat tidur lena last night. Nak hantar my cousin g airport, dia nak g Tawau nak pendaftaran KPLI..lucky her after cuba beberapa kali, kali ni dia dapat.
BUt..the problem..dia pregnant, hopefully dia boleh daftar or tangguh. Anyway tumpang happy untuk dia. Last night, g servey lagi, shoping barang2 dia nk g Tawau..then singgah at her bapa mertua 's house. Then at 9pm baru balik Country Height. A little bit nervous, yelah kan bawa org pregnant memalam..quite scary jg la..But alhamdulillah semuanya ok..
Now..at d office, my routine job..not too bz, mmg tak bz pun hehehe..i love my job..=)

2 comments:

  1. jut yg ni kat aiport airasia ke yg MAS?? sedap Nasi Lemak nya yg kat airasia..

    ReplyDelete
  2. ni airasia..kak lin blanje

    ReplyDelete