Friday, July 2, 2010

Eliza..my friend ;)

Harap2 ko terbaca la apa yang aku tulis ni :)

29-31 Julai ni aku g KL lagi, bukan g utm tapi saja nak enjoy..mencari damai di hati. (hahaha cari damai d hati?cam geli lak aku tulis gitu hehe). Takde plan apa2 sesaja gatal2 g beli tiket,time otak berserabut survey tiket airasia trus g beli huhu. Paling2 pun plan aku jenjalan ngan my cousin. Sambil2 nak beli kain wat baju raya. And kalau ada bajet stay la hotel,kalau tak aku stay je umah cousin aku,dia area KL je.

So my dear friend, kalau ada masa (aku tau ko keja), boleh bawa aku ronda2 KL waktu malam hehe...

ishhh line celcom ni sot la pulak huhuuhuhu..

2 comments:

  1. insyaallah... aku amek cuti lah nnti..lg senang..hihi...

    ReplyDelete
  2. ehhh tak yah amik cuti la...

    ReplyDelete